Vanaf 1 januari 2019 wordt leefstijlcoaching vergoed in het basispakket. Hiervoor is wel een verwijzing nodig van de huisarts. Zonder verwijzing kunt u ook meedoen maar draagt u zelf de kosten. Het GLI CooL programma duurt 2 jaar. Gemiddeld kosten de bijeenkomsten ongeveer 1,5 uur tijd per maand. Meerendeel is in groepsverband, de overige sessies zijn 1-op-1 gesprekken tussen coach en client.

Het programma is gericht op gedragsverandering. Dat vergt een goede motivatie. Het meeste werk zit ‘m in dagelijks bewust zijn van uw gedrag zodat u gezonde keuzes kunt blijven maken. Voorwaarde om vergoeding te krijgen is een BMI hoger dan 30. Als uw BMI tussen 25-30 zit, met verhoogd risico op diabetes, hart- en vaatziekten, dan heeft u ook recht op vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Boek hier uw intake gesprek:

GLI Cool

Coaching

VOOR DIEPGAANDE GEDRAGSVERANDERING

Deze coachingsessies zijn altijd gepersonaliseerd op jouw hulpvraag. We kijken samen naar alle facetten in je leven zodat we naar de ware aanleiding kunnen kijken. Ik maak je bewust van je huidige gedragspatronen. Vervolgens begeleid ik je dusdanig dat je ervaart hoe je ander gedrag kunt inzetten. Je krijg een nieuwe succeservaring. Hierdoor vergroot je je comfortzone, waardoor je steviger in je leven staat.

Trainingen

IN DE VORM VAN WORKSHOPS EN MEERDAAGSE

Afhankelijk van de behoeftes van je team of organisatie, leveren we trainingen op maat. Thema’s kunnen zijn: vitaliteit, teamdynamiek, productiviteit, reorganisatie.

Ability proceeds from a fusion of skills, knowledge, understanding and imagination, consolidated by experience.

Luis Desalvo, CREO TECH

Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.

Shelia McCourtney, ARCHITECT

Nieuwsgierig geworden?

Contact