Diensten

De focus in onze dienstverlening ligt bij het verbeteren van leefstijl. Men denkt dan al snel aan voeding en beweging, wat ook zeker een belangrijk aandeel is. Maar waar onze kracht zit, is blijvende gedragsverandering. Daarbij hoort mindset en emotieregulatie.

Doelstellingen kunnen uiteenlopend zijn, van gewichtsverlies tot betere energiebalans. Maar ook omzetgroei voor de ondernemers. De overeenkomst van al deze doelen is namelijk dat het een langdurig proces is om ze consistent te behalen. Een proces waarbij voortdurend gereflecteerd moet worden om oude patronen te vervangen met nieuwe gewoontes.

Op dit moment bieden we 2 vormen van begeleiding aan. Onder de noemer “Coaching” volg je een persoonlijk traject wat op maat is gemaakt voor jouw specifieke doelstelling.

Daarnaast bieden we in Den Haag het GLI Cool programma aan wat gewichtsverlies als doelstelling heeft.

Coaching

GLI leefstijl

Bij coaching krijgt u begeleiding op maat, 1-op-1. Het voordeel is dat u op eigen tempo stappen kunt maken. Meestal gaat dat een stuk sneller, dan in een groep.

De GLI is een programma wat grotendeels in groepsvorm wordt gegeven. Met een verwijzing van de huisarts, wordt dit helemaal vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Buurtsportcoaches

Mocht je op zoek zijn naar begeleiding op beweeggebied, dan kun je hier meer lezen over Buurtsportcoaches. Hieronder tref je een video waarin ze kort uitleggen wat ze aanbieden. Dit aanbod is er voor iedereen, ook als je niet meedoet met de GLI.

Klik voor activiteitenoverzicht Bouwlust / Vrederust:
Beweegwijzer_50+beweegaanbod
Activiteitenoverzicht Bouwlust-Vrederust Volwassenen
Activiteitenoverzicht Bouwlust-Vrederust Kinderen-Jongeren

 

Video afspelen
Scroll naar boven